Kontakt: +45 78 74 54 27,
Mulepose med tryk i En mulepose med tryk i 100 % økologisk bomuld afspejler både god stil, fokus på høj kvalitet og omtanke for miljøet. Vælg mellem flere farver og størrelser. De miljøvenlige rygsække eller muleposer med tryk vil derved både være gode for miljøet og skabe effektiv branding for din virksomhed Mulepose med tryk i økologisk bomuld - Et populært valg

Logotrykte papirsposer

Papirsposer siden 1997.

Mulepose med tryk i økologisk bomuld


Vores mulepose med tryk er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, der gør den meget praktisk, holdbar og miljøvenlig.

Fra vores sortiment kan du vælge mellem flere praktiske og letanvendelige muleposer og rygsække i økologisk bomuld. Vores udvalg består af modellerne herunder, som du kan bestille i flere praktiske størrelser og flotte farver:

 

Med sin størrelse på 40 cm x 45 cm gør rygsækken i bomuld det let at opbevare og transportere sine ting, når du bærer den over skulderen eller på ryggen.

 

De to praktiske snørehåndtag gør det samtidig let at åbne og lukke rygsækken.

 

Muleposen med tryk i miljøvenligt bomuld også meget anvendelig til at have sine ting med over skulderen.

 

Du kan samtidig vælge mellem to gode størrelser, der begge har de lange, praktiske bomuldshanke:

  • 30 cm x 35 cm
  • 40 cm x 40 cm 

Fælles for denne mulepose med tryk i økologisk bomuld og den miljøvenlige rygsæk er, at du selvfølgelig har mulighed for at få farvetryk på dem.

 

Det kan enten være din virksomheds logo eller en tekst du får trykt, og uanset hvad du vælger, vil det være med til at give poserne et mere personligt udtryk.

 

De miljøvenlige rygsække eller muleposer med tryk vil derved både være gode for miljøet og skabe effektiv branding for din virksomhed

  • Trykte poser fra 50 stykker
  • Gratis prepress
  • Gratis transport til Danmark
  • 21 ÅRS erfaring

Dine spørgsmål bliver besvaret af

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


RING TIL OS
+45 78 74 54 27Send en besked


Vi beklager at vi ikke taler dansk, men vi håber at du kan kommunikere med os på engelsk. Vi lover dig god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

 Det største udvalg af papirsposer
Fortæl os, hvad du har brug for ved at sende os en e-mail. På arbejdsdage svarer vi på dine e-mails inden for nogle timer.

 GRATIS forberedelse til tryk
Hvis prisen er i orden, kan du sende dit logo eller din grafik til os; så klarer vi det forberedende arbejde for dig.

 GRATIS fragt
Vi bruger kurerselskabet DPD, der er én af de største transporttjenester i Europa, og du får gratis fragt af din ordre til Danmark.

 21 ÅRS erfaring
Vi har solgt papirsposer og muleposer i mere end 21 år og har mere end 3.000 kunder i Norden.

DISPAK
Puuvilla 26, 10314 Tallinn, Estonia

Kontakt os: +45 78 74 54 27


Man-Fre: 09:00 - 17:00

e-mail:
www.papirsposer.com

Kodulehe valmistamine aara.ee

Mulepose med tryk i

Fra vores sortiment kan du vælge mellem flere praktiske og letanvendelige muleposer og rygsække i økologisk bomuld Vores udvalg består af modellerne herunder, som du kan bestille i flere praktiske størrelser og flotte farver: Naturfarvetbomuldspose Sort, miljøvenlig bomuldspose Orange miljøvenlig bomuldspose Rygsække i miljøvenligt bomuld Med sin størrelse på 40 cm x 45 cm gør rygsækken i bomuld det let at opbevare og transportere sine ting, når du bærer den over skulderen eller på ryggen Vores mulepose med tryk er fremstillet i 100 % økologisk bomuld, der gør den meget praktisk, holdbar og miljøvenlig.

Mulepose med tryk i økologisk bomuld - Et populært valg

En mulepose med tryk i 100 % økologisk bomuld afspejler både god stil, fokus på høj kvalitet og omtanke for miljøet. Vælg mellem flere farver og størrelser.

www.papirsposer.com copyright © 2018 OÜ Dispak