Kontakt: +45 78 74 54 27,
Bestil poser hos papirsposercom Bestil dine poser hos papirsposer. com. Har du brug for hjælp til din bestilling af poser, hjælper vi med valg af materiale, farver, størrelse og tryk. Hvis din virksomhed har en EUR momskode, kan vi sælge dig varer uden moms Bestil poser hos papirsposer. com - Nemt og billigt

Logotrykte papirsposer

Papirsposer siden 1997.

Bestillingsprocedure


Bestil dine poser hos papirsposer.com - Har du brug for hjælp til din bestilling af poser, hjælper vi med valg af materiale, farver, størrelse og tryk.

Hvordan bestiller jeg papirsposer?

 

Kigger du efter papirposer med personligt print?
Send os dit logo, og lad os vide hvad størrelse, farve og type pose du har brug for.

 

Det lyder til at være svært!

 

 • Hvis du har brug for forslag, så bare kontakt os - ring til os på telefon nr. 

  +45 78 74 54 27

  eller send os en e-mail

 

 • På hverdage svarer vi i løbet af nogle timer.Vi beklager, at vi ikke taler dansk, men vi håber, at du kan kommunikere med os på engelsk. Vi lover dig god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

 

 • Vi giver dig et tilbud på prisen. Hvis det er ok for dig, så forbereder vi en grafisk prøve og aftaler produktionstid. NB! Hvis det skal gå hurtigt, så lad os det vide. Vi forsøger altid at finde den perfekte løsning for kunderne!

 

 • Vi tilbyder transport fra dør til dør og vores betalingsbetingelser er 14 dage, så der er ingen risiko for dig. Du betaler, når du har sikret dig, at alt er præcis, som du har bestilt.

 

 • Alle priser på vores hjemmeside er endelige - der er ingen skjulte gebyrer. Hvis din virksomhed har en EUR momskode, kan vi sælge dig varer uden moms.
 • Trykte poser fra 50 stykker
 • Gratis prepress
 • Gratis transport til Danmark
 • 21 ÅRS erfaring

Dine spørgsmål bliver besvaret af

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


RING TIL OS
+45 78 74 54 27Send en besked


Vi beklager at vi ikke taler dansk, men vi håber at du kan kommunikere med os på engelsk. Vi lover dig god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

 Det største udvalg af papirsposer
Fortæl os, hvad du har brug for ved at sende os en e-mail. På arbejdsdage svarer vi på dine e-mails inden for nogle timer.

 GRATIS forberedelse til tryk
Hvis prisen er i orden, kan du sende dit logo eller din grafik til os; så klarer vi det forberedende arbejde for dig.

 GRATIS fragt
Vi bruger kurerselskabet DPD, der er én af de største transporttjenester i Europa, og du får gratis fragt af din ordre til Danmark.

 21 ÅRS erfaring
Vi har solgt papirsposer og muleposer i mere end 21 år og har mere end 3.000 kunder i Norden.

DISPAK
Puuvilla 26, 10314 Tallinn, Estonia

Kontakt os: +45 78 74 54 27


Man-Fre: 09:00 - 17:00

e-mail:
www.papirsposer.com

Kodulehe valmistamine aara.ee

Bestil poser hos papirsposercom

Hvordan bestiller jeg papirsposer?   Kigger du efter papirposer med personligt print? Send os dit logo, og lad os vide hvad størrelse, farve og type pose du har brug for   Det lyder til at være svært!   Hvis du har brug for forslag, så bare kontakt os - ring til os på telefon nr Bestil dine poser hos papirsposer.com - Har du brug for hjælp til din bestilling af poser, hjælper vi med valg af materiale, farver, størrelse og tryk.

Bestil poser hos papirsposer. com - Nemt og billigt

Bestil dine poser hos papirsposer.com. Har du brug for hjælp til din bestilling af poser, hjælper vi med valg af materiale, farver, størrelse og tryk.

www.papirsposer.com copyright © 2018 OÜ Dispak