Kontakt: +45 78 74 54 27,
Æsker i pap/karton: Stort Stort udvalg af æsker i høj kvalitet og flot design til mange forskellige formål. Vælg mellem flere farver og tryk og få hurtig levering til lave priser. Kontakt os og hør nærmere om, hvilke tilpassede løsninger vi kan tilbyde dig Æsker i pap/karton: Stort & flot udvalg i høj kvalitet

Logotrykte papirsposer

Papirsposer siden 1997.

Æsker i høj kvalitet til mange formål


Ud fra æskens egenskaber og udformning er det muligt at bruge æsker til forskellige typer af behov og indpakningsformål.

Æsker i pap/karton: Stort & flot udvalg i høj kvalitet
Æsker i høj kvalitet til mange formål

Der findes mange forskellige typer af æsker, men de tre mest almindelige typer er:

 

Vores foldbare kartonæsker er meget populære inden for mange områder: æskerne er nyttige og brugbare, f.eks. til flot detailindpakning og eksklusive forretningsgaver.

 

De håndlavede, hårde æsker er de dyreste, men dog også de mest præsentable og velegnede til somg gaveæsker til indpakning af dyre produkter.

 

Vores æsker i bølgepap er meget stærke og holdbare og er derfor velegnede, som æsker til indpakning af tungere produkter.

Det er også muligt at fremstille bølgepapæsker i meget interessante og eksklusive design. Én mulighed er at bruge spændende trykdesign; andre muligheder er dække æskens yderside med trykt papir.

 

Kontakt os og hør nærmere om, hvilke tilpassede løsninger vi kan tilbyde dig.

  • Trykte poser fra 50 stykker
  • Gratis prepress
  • Gratis transport til Danmark
  • 21 ÅRS erfaring

Dine spørgsmål bliver besvaret af

JANA
Salgschef

KATJA
Salgschef


RING TIL OS
+45 78 74 54 27Send en besked


Vi beklager at vi ikke taler dansk, men vi håber at du kan kommunikere med os på engelsk. Vi lover dig god service, hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

 Det største udvalg af papirsposer
Fortæl os, hvad du har brug for ved at sende os en e-mail. På arbejdsdage svarer vi på dine e-mails inden for nogle timer.

 GRATIS forberedelse til tryk
Hvis prisen er i orden, kan du sende dit logo eller din grafik til os; så klarer vi det forberedende arbejde for dig.

 GRATIS fragt
Vi bruger kurerselskabet DPD, der er én af de største transporttjenester i Europa, og du får gratis fragt af din ordre til Danmark.

 21 ÅRS erfaring
Vi har solgt papirsposer og muleposer i mere end 21 år og har mere end 3.000 kunder i Norden.

DISPAK
Puuvilla 26, 10314 Tallinn, Estonia

Kontakt os: +45 78 74 54 27


Man-Fre: 09:00 - 17:00

e-mail:
www.papirsposer.com

Kodulehe valmistamine aara.ee

Æsker i pap/karton: Stort

Æsker i høj kvalitet til mange formål Der findes mange forskellige typer af æsker, men de tre mest almindelige typer er: hård æske (håndlavet) foldbar kartonæske æske i bølgepap Vores foldbare kartonæsker er meget populære inden for mange områder: æskerne er nyttige og brugbare, f eks Ud fra æskens egenskaber og udformning er det muligt at bruge æsker til forskellige typer af behov og indpakningsformål.

Æsker i pap/karton: Stort & flot udvalg i høj kvalitet

Stort udvalg af æsker i høj kvalitet og flot design til mange forskellige formål. Vælg mellem flere farver og tryk og få hurtig levering til lave priser.

www.papirsposer.com copyright © 2018 OÜ Dispak